Naar inhoud

Artikel: Geplooide maxirok

Πλισέ Μάξι Φούστα

Geplooide maxirok

Geplooide maxirok

Alles wat je moet weten om de perfecte look te bereiken.

De geplooide maxirok is een van de meest tijdloze stukken uit de damesgarderobe, omdat hij onze vrouwelijkheid benadrukt, onvolkomenheden verbergt en op elk moment van de dag gedragen kan worden. Lees hoe je het combineert, welke kleurtinten je moet kiezen en op welke tijdstippen van de dag je de voorkeur geeft.

Geplooide maxirok – Waarmee je hem kunt combineren

  1. Trui

Een geplooide maxirok is makkelijk te combineren met een strakke of oversized trui. Draag de skinny trui over de geplooide maxirok om de lengte van je benen te laten zien en voeg een lange sjaal toe voor een nog luchtigere look en laarzen. Als je kiest voor een oversized trui, draag deze dan over de geplooide maxirok voor een modernere stijl, waarbij je platte schoenen of laarzen combineert. Kies over het algemeen kleuren die bij elkaar passen, of sterke kleurcontrasten creëren.

  1. Met overhemd 25

Combineer de geplooide maxirok met een aansluitend overhemd met print om je taille te accentueren en je silhouet vrouwelijker te maken. Als je hebt gekozen voor een kleurrijke maxi-plooirok met print, combineer deze dan met een effen overhemd in androgyne stijl. Op deze manier zullen de ogen zich op de rok concentreren en niet op de bovenkant.

  1. Met jas of jasje

Als je ervoor kiest om je look compleet te maken met je favoriete jas, moet je voorzichtig zijn. De vacht moet altijd dezelfde lengte hebben als de rok. Zo zorg je voor een meer regelmatige en uniforme uitstraling . Vergeet niet een paar laarzen met hoge hakken toe te voegen.

Voor een meer casual look of om je meer rock- en sportieve kant te benadrukken, combineer je de geplooide maxirok met een leren jasje en sneakers of platte laarzen.

  1. Met een jasje

Een geplooide maxirok gecombineerd met een blazer zorgt voor een ideaal, luchtig, professioneel ensemble. Of je nu kiest voor een effen blazer of een bedrukt exemplaar, het resultaat zal uiterst elegant en stijlvol zijn, ideaal voor vele looks gedurende de dag.

  1. Met hoge hakken, laarzen of laarsjes

Een paar hoge hakken gecombineerd met een maxi -plooirok geven je het perfecte ensemble en de meest sexy look die je ooit hebt gehad. Aarzel niet om hakken te kiezen, zelfs voor je ochtendlooks. Het resultaat zal uitstekend zijn.

 

Maxi geplooide rok en kleuren

Je zou de maxi plooirok kunnen zien als een speelse outfit. Met de juiste kleurencombinatie kun je echter de stijl en sfeer van je look compleet veranderen.

Monochroom uiterlijk

Je kunt een zwarte maxi-plooirok combineren met een zwarte top voor een meer verfijnde en serieuze look . Zo'n monochromatisch ensemble, of het nu in zwart, bordeaux of groen is, zal ideaal zijn voor vele gelegenheden, professionele optredens of cocktailavonden . Kies de kleur die je mooi vindt en creëer de perfecte monochrome combinatie. Een bordeauxrode maxirok met plooien kan gemakkelijk worden gecombineerd met een bordeauxrode trui of top en laarzen voor het ultieme bordeauxrode ensemble, of gecombineerd met een zwarte top en laarzen voor een geweldig effect. Voeg indrukwekkende accessoires toe en creëer een unieke look.

Kleurcontrast

Combineer kleuren die perfect bij elkaar passen of kleuren die voor mooie contrasten zorgen (zoals roze met rood) en creëer een extreme look. Kies altijd voor een top in een iets zachtere tint dan de geplooide maxirok, zodat het eindresultaat de gewenste indruk achterlaat.

Voeg de kracht van print toe

Voeg een jasje of jas met print toe aan je ensemble en geef je look een heel andere toon. Kies prints in dezelfde tinten van de rok en het topje om kleurgeratel te voorkomen.

 

Geplooide maxirok – 24 uur

  1. Ochtendshow

Voor een ochtendlook op kantoor combineer je de geplooide maxirok met een overhemd of slanke trui en een klassiek jasje. Kies een dikke ketting om de look compleet te maken .

Voor een meer casual look kun je hem combineren met een sweatshirt of oversized top en comfortabele sneakers!

  1. Middagshow

Voor een meer avondelijke look combineer je de maxi-plooirok met een paar laarzen en een maxi-jas. Draag hem met een coltrui door de rok voor een meer preppy stijl, of met een lichte trui over de rok en een riem in de taille.

  1. Avondshow

Draag de maxi plooirok met een aansluitende blouse of lingerie bodysuit en kies voor hoge hakken of laarzen voor de ultieme vrouwelijke avondlook . Speel met zwarte, metallic en over het algemeen donkere tinten en accentueer het ensemble met dikke goudkleurige sieraden.

 

 

Lees verder

WOVEN WONDERS

GEWEVEN WONDEREN

Een gebreide tas in al zijn zorgeloze glorie is het soort accessoire dat de look van een outfit radicaal kan veranderen. Liever een simpele top en jeans? Gooi de aanraking van een mandzak in de mix...

Meer informatie