Naar inhoud

Verzending

Pret-a-beaute wordt alle bestellingen uit Europa verzonden.

De verzendkosten worden berekend op de afrekenpagina.

Leveringsinformatie:

  • Standaardbezorging verwijst naar levering met aangetekende post. Standaard dVerlever vindt plaats tussen 9.00-5PM, maandag tot vrijdag. Meestal duurt de standaardbezorging tussen 5-7 werkdagen en kan maximaal 15 werkendagen voor afgelegen en verre gebieden nadat uw bestelling is geplaatst. Voor sommige bestellingen boven € 130 (behalve schoenen) wordt standaardbezorging geüpgraded om uit te drukken.
  • Voor een zending die wordt geclaimd als verloren, moeten 30 dagen na verzenddatum doorgaan om de bestelling te traceren.
  • Bestel om 15.00 uur voor uw bestelling om op dezelfde dag te worden verzonden.
  • De levertijden zijn alleen voor de voorraadproducten.
  • Alle leveringen worden gevolgd en moeten worden ondertekend.
  • Houd er rekening mee dat we niet in staat zijn om op vakantie te leveren.
  • Alle bestellingen komen verpakt in onze merkdozen, gratis geschenkverpakking gratis op alle bestellingen.


Btw belastingen en taken

VAT

BTW wordt toegepast bij het afrekenen naar bestellingen die worden verzonden naar landen binnen de Europese Unie.

Taken

Voor Europa, er is geen plicht opgeladen, aangezien alle bestellingen vanuit de Europese Unie worden verzonden.

Voor Verenigde Staten van Amerika, Canada, alle bestellingen, ongeacht van waaruit zijn verzonden, reizen met Taken betaald door pret-a-beaute. Dit is een hoffelijkheid van pret-a-beaute.

Voor levering in andere landen dan het bovenstaande, worden alle producten vrij van belastingen en taken verzonden. De ontvanger van de bestelling is aansprakelijk voor belastingen of taken die worden opgelegd door de douane van het land. Betaling is verplicht om de verzending uit de douane te verschijnen. Houd er rekening mee dat we, omdat we geen controle hebben over deze kosten, we u niet kunnen adviseren wat deze kosten zullen zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om te controleren op de agenten van uw lokale maatwerk voor alle kosten die ze kunnen opleggen aan de producten die u bij ons bestelt. In geval van terugbetaling van geld terugbetaling, belastingen en taken van landen andere landen die landen van de Europese Gemeenschap, niet door ons worden gerestitueerd. Als u geen lokale douanerechten betaalt en als gevolg daarvan keert het pakket aan ons terug, dan wordt een geld-terug-terugbetaling aan u afgegeven, met behulp van dezelfde betaalmethode Minder de verzending en andere kosten. De meeste tijden zijn de douane niet bereid om het pakket vrij te geven, tenzij taken worden betaald, daarom worden bestellingen bewaard en verloren.

Neem voor vragen contact met ons op customerservice@pret-a-beaute.com.


Leveringsuitzonderingen

Postbusadressen

We kunnen niet leveren aan PO-boxnummers, BFPO-adressen, postwisseladressen en tijdelijke verblijfsadressen. Dit is om de veilige en onbeschadigde levering van uw bestelling te garanderen.

Weekendleveringen

Houd er rekening mee dat onze koeriers niet in het weekend of op feestdagen bezorgen, tenzij de genomineerde dagservice is geselecteerd.