Naar inhoud

MONCYE - Gebreide kleding

Pas Moncye-breisels aan met behulp van een stoomstrijkijzer.

Dankzij de vezelsamenstelling van Moncye-breisels kun je ze eenvoudig verlengen of verbreden voor een comfortabelere pasvorm.

Begin met het licht vochtig maken van een schone doek.

In het geval van een broek die u wilt verlengen, plaatst u deze over één broekspijp (rechts of links). Zet je strijkijzer op een gemiddelde temperatuur, op de stoomstand.

Druk het strijkijzer op de vochtige doek en beweeg het langs het been naar beneden. De combinatie van stoom en warmte helpt de vezels los te maken en ze flexibeler te maken.

Terwijl u strijkt, drukt u het strijkijzer naar de onderkant van het kledingstuk en trekt u de stof voorzichtig naar beneden om deze uit te rekken en de lengte te vergroten.

Herhaal dit proces totdat je de gewenste lengte hebt bereikt. Zodra je de gewenste lengte hebt bereikt, herhaal je dit met het andere been.

Laat de broek volledig afkoelen en drogen voordat je hem draagt.

Op dezelfde manier kun je de broek of top van het Moncye-breisel wijder maken, dit keer niet in de lengte maar in de breedte.

Met deze eenvoudige strijktechniek kunt u uw breisels de perfecte lengte/breedte geven voor een stijlvolle en comfortabele look.